VEZE на Аз събуждам България

 In блог

Обич към българската шевица.

Този уикенд VEZE взе участие на фестивала „Аз събуждам България“ в  Южния парк в София. С радост установихме, че обичта и интересът към българската шевица са все така силни – както сред сънародниците ни, така и сред гостите от чужбина!

Специално за събитието подготвихме множество изненади! Представихме първа лимитирана серия мъжки ризи с бродирани етно мотиви от различни краища на България, както и първа серия аксесоари за коса. Всички, които закупиха дрехи от нашия щанд се възползваха от фестивална отстъпка и получиха подаръци. А няколко дами поръчаха първата си VEZE рокля по собствен дизайн – и отново с отстъпка.

Наш гост в първия ден на фестивала беше певицата DIA. На живо от нашия щанд тя изтегли победителя от Facebook-играта си, с която предизвика феновете си да споделят новата й песен #ОГЪН. Трима от участниците спечелиха ръчно избродирана от нашия майстор везбар лента за глава. Огнените символи на аксесоара са елементи от герба-шевица, от който са анимирани калейдоскопите във впечатляващото видео към „Огън“ на DIA!

И понеже „Съединенито прави силата“ нашите приятели от Fusion Embassy се присъединиха към нас със своята „Етно щайга“, пълна с музиката на Kottarashky, Oratnitza, Мерудия, Теодосий Спасов и др.

В последния ден на събитието нашият майстор везбар Даниела Вълкова демонстрира на живо различните техники, с които са бродирани нашите модели.

Неусетно дойде и краят на събитието, а за нас беше чест да бъдем част от „Аз събуждам България“.

Последни публикации
0