Бъди неотразима с новата колекция вечерни рокли от VEZE

 In блог

Още от самото си създаване VEZE търси мястото на традициите в ежедневието на съвременния градски човек – в красиви и функционални ризи и рокли с народни шевици от всички краища на България.

С новата ни колекция навлизаме в нови територии – вечерните рокли, за да покажем нашата визия за коктейлно облекло с абсолютно уникален дизайн.

Когато говорим за коктейлни рокли, желанието на всяка дама е дрехата, която носи, не просто да бъде изкуство сама по себе си, но и да подчертава красотата и индивидуалността й. Точно това се опитахме да покажем с новата ни колекция – всяка рокля в нея е история, която чака да бъде разказана! – обобщава дизайнерът на VEZE Николета Палакарчева.

Моделите са разнообразни – къси и дълги рокли и гащеризони, както с класически, така и с и нестандартен дизайн, извезани от нашия майстор везбар Даниела Вълкова.

Вечерната колекция бе посрещната с бурни аплодисменти от публиката на модния спектакъл „Парад на модата“ в Плевен, където я представихме за първи път по покана на организатора и режисьор на събитието Георги Ангелов.

Facebook: Парад на модата Плевен

Видео от събитието: https://www.youtube.com/watch?v=PfKXsgLiOrE

Очаквайте скоро новата ни колекция вечерни рокли в нашия онлайн магазин на адрес:  http://veze.bg/shop/

Снимки: VIBE Photography

Грим: Радмила Бадова

Модел: Стефани Николова

Последни публикации
0